Karabük Haber
HV
29 MART Cuma 14:30

Beykoz Belediyesi Temizlik Ekipleri 7/24 Sahada

Beykoz Belediyesi, afet sonrası yaraların hızla sarıldığı deprem bölgelerinde aşevleri, sıcak yemek ikramı ve yardım faaliyetlerinin yanı sıra 7/24 temizlik hizmeti veriyor.

YEREL
Giriş Tarihi : 18-02-2023 14:27   Güncelleme : 18-02-2023 14:27
Beykoz Belediyesi Temizlik Ekipleri 7/24 Sahada

Beykoz Belediyesi’nin, Hatay Kırıkhan ve Malatya Akçadağ’da kurduğu aşevleri ve mobil yemek ikram  aracı merkez ve köylerde çalışmalarını aralıksız sürdürürken halk sağlığına yönelik temizlik hizmeti de başladı.  

Deprem bölgelerinde kurulan geçici yaşam alanları ve çevre sağlığı için ilçeden bölgeye gönderilen temizlik ekipleri Hatay Kırıkhan’ın 5 mahallesinde 7/24 temizlik hizmet veriyor.

27 personel, 3 iş makinası, 2 tır, 2 çöp kamyonu, 1 kullanma suyu için arazöz, 1 içme suyu tankeri ve 1 çift kabinli kamyonet olmak üzere toplam 12 araçla temizlik işlerini yürüten ekipler bölgeye 50 adet galvaniz çöp konteyneri de götürdü.

Hatay Kırıkhan’da gündelik hayatın sağlıkla sürmesi için çalışan ekipler, afetin derin izler bıraktığı ilçede çöp ve atıkları topluyor, sokakları süpürüyor.

Beykoz Belediyesi temizlik ekiplerinin topladığı atıklar önce aktarma istasyonuna ardından depolama alanına gönderiliyor.

Türkiye’nin dört bir yanından ve ilçeden gönderilen yardım malzemelerinin tasnifi ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Malatya Akçadağ AFAD Koordinasyon Merkezi’ne verilen destek aralıksız sürüyor. 

Beykozlu Çiftçilerden Yem Desteği

Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Beykoz Belediyesi işbirliğiyle deprem bölgelerindeki çiftçilere destek vermek üzere besi yemi sevkiyatı da başladı.

Beykozlu gönlü zengin çiftçilerin yem bağışları adreslerinden alınarak bölgeye gönderildi.  

 

AdminAdmin

YORUMLAR