Karabük Haber
HV
28 MART Perşembe 21:32

Sakarya'da “Vagon Kıraathanesi' 'Hizmete Açıldı

Başkan Ekrem Yüce, “Yarının Sakarya’sının ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz. Projemiz Çark manzarasıyla hemşehrilerimizin yeni gözdesi olacak” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-11-2022 17:43   Güncelleme : 21-11-2022 17:43
Sakarya'da “Vagon Kıraathanesi' 'Hizmete Açıldı

Vagon Kıraathanesi Açılışa Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Müftüsü Hasan Başiş, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan, Büyükşehir bürokratları, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Projenin detaylarından bahseden Yüce, “Bildiğiniz üzere vagonla özleşen ve vagon üretiminde Türkiye markası olan Sakarya’mız; bu proje ile sembolik bir hal kazanacak. Serdivan ve Adapazarı arasındaki Mithatpaşa Köprüsü bölgesinde Çark Deresi'nin hemen yanına 4 bin metrekarelik alanda iki vagon tahsis ettik. Birini kafe olarak birini de kitap evi olarak kullanacağız. Bir vagonda hoş sohbet edebileceğimiz bir ortam varken, diğer vagonda da dilediğimizce kitap okuyabileceğimiz bir vagon kurduk.” dedi.

 

Bu alanın Sakarya’nın yeni gözdesi olacağına dikkat çeken Başkan Yüce, “Vagon lokantası, kıraathane, kütüphanesi, led aydınlatmalar, dekoratif duraklar, ahşap balık tutma platformu, çocuk oyun grupları, peyzaj düzenlemeleri, dekoratif taş işlemeleri, banklar, travers merdiveni ve yürüyüş yollarının inşasıyla zengin bir çalışma haline dönüştü. Ailenizle, dostlarınızla ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceksiniz. Vagon Kıraathanesi; çark manzarası eşliğinde hemşerilerimizin yeni sosyal mekânı, gözdesi olacak inşallah.” diye konuştu.

 

AdminAdmin

YORUMLAR