Karabük Haber
HV
29 MART Cuma 01:11

Deva Partisi Serdivan İlçe Başkanlığından Anlamlı Ziyaret

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Deva Partisi Serdivan İlçe Başkalığı eğitim Politikaları Başkanı Şahin Dereli ve yönetim kurulu üyeleri öğretmenler günü münasebeti ile Özteb Okulları kampüsüne giderek Kurucu Müdür Erkan Şen ve emekçi öğretmenlere çiçek verdiler...

SİYASET
Giriş Tarihi : 25-11-2022 12:58   Güncelleme : 25-11-2022 12:58
Deva Partisi Serdivan İlçe Başkanlığından Anlamlı Ziyaret

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Deva Partisi Serdivan İlçe Başkalığı eğitim Politikaları Başkanı Şahin Dereli ve yönetim kurulu üyeleri öğretmenler günü münasebeti ile Özteb Okulları kampüsüne giderek Kurucu Müdür Erkan Şen ve emekçi öğretmenlere çiçek verdiler. Ziyaretten son derece memnun kaldıklarını dile getiren Özteb Okulları Kurucu Müdürü Erkan Şen; Eğitim geleceğe insan hazırlamak, tüm toplumlarda ve kültürlerde, istikbalini ve istiklalini düşünen yönetimler için büyük bir önem ve görevdir. Bunu diğer toplumlardan daha kaliteli başaran milletler ve devletler, yalnızca kendi neslini korumakla kalmamış diğer toplumları bilim, teknoloji, refah ve insani yaşama kalitesi olarak fersah fersah geçmiştir. Teknolojinin hızlanarak geliştiği bir dönemde, eğitim artık durağan bir süreç olmaktan çıkmış, sürekli araştırılması gereken dinamik bir süreç haline gelmiştir. Günümüz eğitim anlayışı, birey için değişen durumların gerektirdiği bilgi ve becerileri verip, bilgiyi öğrenebilme ve öğrendiklerini hayatın her alanına uygulayabilme yeteneğinin kazandırıldığı yeni bir eğitim anlayışı gelişmiştir. Öğrenciye, öğrenmenin öğretildiği bu eğitim anlayışı beraberinde yeni bir eğitim modelini de zorunlu hale getirmektedir. Çocuklarımızın ilk eğiticileri olan anne ve babalardan sonra, hayatlarının önemli bir kısmında muhatap olacakları öğretmenlerimize emanet etmekteyiz. Öğretmenlik, değerini bilgiden ve şefkatten alan, saygın bir meslek olarak değerlendirilmektedir. Bulunduğu her ortamda fedakarane çalışan öğretmenlerimiz, çocuklarımıza ve gençlerimize araştırmayı, sorgulamayı, akılcılığı ve bilimselliği öğretmeleri, onları erdemli, kendine güvenen, Ülkesine ve Milletine faydalı, ezanına, bayrağına, vatanına sevdalı bireyler olarak yetiştirmeleridir.
Deva Partisi Serdivan Eğitim Politikaları Başkanı Şahin Dereli; Öğretmenlerimiz bizim için öncelikle 'Güzel Örnek' olan, sonrasında bizi hayata hazırlayan, kişiliğimizin temelini atan ve anne-babamızdan sonra üzerimizde en çok emeği olan büyüklerimizdir. Her öğrencinin birey olarak bir değer olduğu bilinciyle, topluma katkısını ve katma değeri sağlayacak biçimde öğrencisini kucaklayan, bizi geleceğe hazırlarken, paylaşmayı, sevmeyi öğreten ve bize yeni ufuklar açan hep öğretmenlerimiz olmuştur. Dolayısıyla, her başarının arkasında bizlere iyi bir eğitim veren, birlikte, gayretli ve fedakarane öğretmenlerimizin olduğunu unutmamalıyız. Bir eğitimci olarak, öğretmen için en büyük mükâfatın, öğrencisinin başarısı ve toplum için örnek bir şahsiyet olduğunu görmek olduğu kanaatindeyim. Deva Partisi Serdivan Eğitim Politikaları Başkanlığı olarak, çocuklarımızın yetişmesinde ve ülkemizin kalkınmasında büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı ve gayreti gösteren meslektaşlarımızın bir kez daha 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle tebrik eder, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, emekli veya görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimize ise sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

 

AdminAdmin

YORUMLAR