Karabük Haber
HV
29 MART Cuma 09:34

Hatipağaoğlu: “Çare Türkiye Değişim Partisi”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aziz Murat Hatipağaoğlu, iktidara geldiklerinde enflasyon ile mücadele edeceklerini belirterek, “Çare Türkiye Değişim Partisi diyoruz, çare Varlık ve Bereket Ekonomisi diyoruz” dedi. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve partilerinin Gölge Hazine Maliye Bakanı Dr. Aziz Murat Hatipağaoğlu, Mersin’de bir restoranda gazetecilerle bir araya geldi. Türkiye Değişim Partisi Genel Teşkilat Başkan Yardımcısı Sabahattin Aydın, Mersin İl Başkanı Sema Tunca’nın da yer aldığı toplantıda konuşan Hatipağaoğlu, hazırlamış oldukları Varlık ve Bereket Ekonomisi programının geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurulduğunu hatırlattı. Hatipağaoğlu, “Şunu çok net söylemek istiyorum, biz bu çalışmalarımızı bu açıklamalarımızı Türkiye’nin hem bu gün hem yakın geleceği ile ilgili çalışmalarımızı kendi kaynaklarımız ile kendi vatandaşlarımız birlik içerisinde hazırladık. Bizim yurt dışından Norveç’ten, Amerika’dan herhangi bir yerden akıl almaya ihtiyacımız yok. Türkiye Değişim Partisi olarak bizim önceliğimiz kendi bildiğimiz ile Türkiye’nin yıllara sahip olan deneyimi ve potansiyeli ile kendi çözümüzü ortaya koymaktır. Biz Türkiye Değişim Partisi olarak bunun için yollara düştük. Biz yıllardır çare diye yollardayız. Biz önce ‘Çare Sarıgül’ diyorduk şimdi ise ‘Çare Türkiye Değişim Partisi’ diyoruz. ‘Çare Varlık ve Bereket Ekonomisi’ diyoruz. Tekrardan söylüyorum biz bunu yaparken Mersin’deki arkadaşlarımız ile Adana’daki arkadaşlarımız ile Ağrı dağındaki arkadaşlarımız ile bizlere destek veren iş insanları ile bilim insanları ile tüm vatandaşımız ile hareket ediyoruz” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 08-12-2022 14:59   Güncelleme : 08-12-2022 14:59
Hatipağaoğlu: “Çare Türkiye Değişim Partisi”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aziz Murat Hatipağaoğlu, iktidara geldiklerinde enflasyon ile mücadele edeceklerini belirterek, “Çare Türkiye Değişim Partisi diyoruz, çare Varlık ve Bereket Ekonomisi diyoruz” dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve partilerinin Gölge Hazine Maliye Bakanı Dr. Aziz Murat Hatipağaoğlu, Mersin’de bir restoranda gazetecilerle bir araya geldi. Türkiye Değişim Partisi Genel Teşkilat Başkan Yardımcısı Sabahattin Aydın, Mersin İl Başkanı Sema Tunca’nın da yer aldığı toplantıda konuşan Hatipağaoğlu, hazırlamış oldukları Varlık ve Bereket Ekonomisi programının geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurulduğunu hatırlattı.

Hatipağaoğlu, “Şunu çok net söylemek istiyorum, biz bu çalışmalarımızı bu açıklamalarımızı Türkiye’nin hem bu gün hem yakın geleceği ile ilgili çalışmalarımızı kendi kaynaklarımız ile kendi vatandaşlarımız birlik içerisinde hazırladık. Bizim yurt dışından Norveç’ten, Amerika’dan herhangi bir yerden akıl almaya ihtiyacımız yok. Türkiye Değişim Partisi olarak bizim önceliğimiz kendi bildiğimiz ile Türkiye’nin yıllara sahip olan deneyimi ve potansiyeli ile kendi çözümüzü ortaya koymaktır. Biz Türkiye Değişim Partisi olarak bunun için yollara düştük. Biz yıllardır çare diye yollardayız. Biz önce ‘Çare Sarıgül’ diyorduk şimdi ise ‘Çare Türkiye Değişim Partisi’ diyoruz. ‘Çare Varlık ve Bereket Ekonomisi’ diyoruz. Tekrardan söylüyorum biz bunu yaparken Mersin’deki arkadaşlarımız ile Adana’daki arkadaşlarımız ile Ağrı dağındaki arkadaşlarımız ile bizlere destek veren iş insanları ile bilim insanları ile tüm vatandaşımız ile hareket ediyoruz” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR