Karabük Haber
HV
28 MART Perşembe 21:16

Tuzla Belediyesi Voleybol Ligi Başladı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-01-2023 14:26   Güncelleme : 10-01-2023 14:26
Tuzla Belediyesi Voleybol Ligi Başladı

Tuzla’da sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarının katılımı ile 16 takımlı Tuzla Belediyesi Voleybol Ligi başladı. İlçedeki birlik ve beraberlik duygusunun artırılması hedefiyle düzenlenen lig, yaklaşık 5 ay sürecek. Tuzla Belediyesi ve İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği iş birliğinde düzenlenen ligin açılış maçında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da forma giydi.

Tuzla Belediyesi ve İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği iş birliğinde Tuzla Belediyesi Voleybol Ligi başladı. Tuzla’daki birlik ve beraberliğin artırılması hedeflenen turnuvaya sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarından oluşan 16 takım katıldı. Yaklaşık 5 ay sürecek turnuva kapsamında haftanın dört günü müsabakalar oynanacak. Dereceye giren takımların ödüllendirileceği ligin açılış maçında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da forma giydi. Başkan Yazıcı’ya İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği üyesi gazeteciler, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri eşlik etti.

“LİGİMİZİ BİRLİĞİN VE BERABERLİĞİN DESTEKLENMESİ AÇISINDAN KIYMETLİ BULUYORUM”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Tuzla’da daha önce turnuvalar düzenleniyorduk. Bugün artık lig organize etme durumuna geldik. Daha önce kurumlar arası 3 tane turnuva yapmıştık. Artık bunu Tuzla Belediyesi Ligi’ne çevirdik. 16 takım katılıyor. Ciddi takımlar kuruldu. Lig usulü olacağı için güçlü takımlar değil, bilen takımlar kazanacak, oynayan ve emek sarf eden kazanacak. Başarılar diliyorum. Organizasyonu, sporun birleştirici gücüyle Tuzla’daki birliğin ve beraberliğin desteklenmesi açısından kıymetli buluyorum. Tuzlamız adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“KURUMLAR ARASI İLETİŞİM AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Düzenlediğimiz ligimiz birliğin ve beraberliğin göstergesi. Üç defa turnuva yaptık. Üç turnuvada da şunu gördük. 3 turnuvanın sonucunda bir çıktı alıyorsunuz. Aldığımız çıktı da kurumlar arası iletişim, birlik, beraberlik, topluma bir mesaj sunma açısından çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Birçok takım katıldı. Turnuvalar sonunda bizlere lig olması konusunda talepler geldi. Bunu arzu ettik. Kurumlar arası yapılan bir organizasyonların neticesinde metropolün içerisindeki bir ilçe içerisinde ciddi bir diyalog eksikliği olduğunu anladık. Görüyorsunuz ki kurumlar bile kendi içerisinde iletişim sıkıntısı yaşadığı bir metropol içerisinde yaşıyoruz. Bu açıdan bakıldığı zaman çok önemli olduğunu düşünüyorum. Birçok ilçenin bunu yapmak istediğini ve yapmaya başladığını biliyorum. Bu turnuvanın faydasını gördük” dedi.

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR