Karabük Haber
HV
28 MART Perşembe 23:08

Yangından Günler Sonra Bölgeye İncelemeye Giden İmamoğlu’na Vatandaştan Tepki

Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde çıkan yangından günler sonra bölgeye incelemeye giden İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu’na, "Yeni mi geliyorsunuz. Haydi tatile, tatile " sözleri ile bir vatandaş tepki gösterdi.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 13-06-2023 20:22
Yangından Günler Sonra Bölgeye İncelemeye Giden İmamoğlu’na Vatandaştan Tepki

İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu, dört gün sonra Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde yanan altı katlı binayla ilgili incelemelerde bulundu.

İtfaiye yetkililerinden bilgi alan İmamoğlu, "Bir can kaybı olmaması hepimiz için sevindirici. İnsanların tahliye olması sevindirici. Çok yakın mesafede bulunan tesislere hiçbir şekilde yangının sıçramadan kontrol altına alınıp söndürülmesi kıymetli. Bütün itfaiye ekiplerimize teşekkür ediyorum. Şu an gördüğüm kadarıyla yangın kontrol altında. Soğutma çalışmaları sürüyor." açıklamasında bulundu.

"YENİ Mİ GELİYORSUNUZ"

İmamoğlu, "Yeni mi geliyorsunuz" diyen bir kişiye, "Seni duyamıyorum, gel burada konuş" şeklinde karşılık verdi. Bunun üzerine işçinin "Haydi tatile, tatile" dediği duyulurken, İmamoğlu, "Senin yanına gelirdim ama ayaklarım yorulur." diyerek yanıt verdi.

AdminAdmin

YORUMLAR